Här skriver jag om mina äventyr ovan och under ytan

Välkommen till min rese- och dykblogg


skrivet den 26 maj av Andreas, klockan:13:37

  

Hej, Mitt namn är Andreas och här kommer jag blogga om mina resor som allt som oftast innehåller dyk. Som min första dykresas i Thailand där jag såg havssköldpaddor likt den i headern :)

Det var också där jag tog mitt PADI Open Water dykcertifikat. Det började med att jag drack öl på en pub nära hotellet där jag bodde. Efter ett tag satte sig en snubbe bredvid mig som presenterade sig som Michael. Visade sig att han var dykinstruktör och efter ett par Chang senare (vilket ledde till en så kallad chang over morgonen därpå) så erbjöd han sig att bjuda på en intro. Två dagar senare dök jag upp och gjorde mitt första dyk i en djup pool. Efter det var jag såld! Hoppade på en kurs och snart var man ute på båtresor och dök. Var grymt kul att gå från att dyka i en tom pool till att komma ut i ett levande hav med fiskar i alla färger i det vilda. Kommer heller aldrig glömma första gången jag såg havssköldpaddor simma majestätiskt genom vattnet. Efter det har resorna blivit fler och dyken djupare och mer spännande. Det jag gillar med att dyka är tyngdlösheten, det känns som en är i rymden och bara flyter omkring. Det och alla häftiga djur. Det är som en helt ny värld, där under ytan.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt