Här skriver jag om mina äventyr ovan och under ytan

Tankar på resor


skrivet den 31 maj av Andreas, klockan:18:17

  

Hej igen!

Snubblade över denna fantastiska bild av en slump, tyckte den var passande och lite rolig. Får mig att minnas dagarna när man var ung och lekte med lego varje dag efter skolan och byggde allt ifrån rymdskepp till stora fort. Kanske borde ta och köpa sig lite lego och bygga med för gamla tiders skull. Annars får jag göra som några av mina kompisar som har legofigurer i hyllan som prydnader. Lite kul så där :)

I övrigt så har min söndag varit lugn och har inte gjort något förutom att ligga på soffan och kolla på dokumentärer om fiskar och hav på Netflix. Sett lite av den fantastiska Planet Earth, och jag riktigt längtar tills nästa dyk. Sparar pengar nu för att komma iväg. Men i väntan på att en har tillräckligt med pengar för en funderar jag på att dyka här i Sverige, vilket jag inte gjort tidigare. Men känner att det inte känns riktigt lika roligt då det inte finns lika färgglada fiskar som där jag annars dykt. Men borde kanske testa ändå. Finns ju en del vrak att dyka vid som vore häftigt! Men skulle behöva tips. Så om man ska dyka i Sverige, var någonstans ska man dyka då?


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt